Wijkkantoor Colijnlaan Kampen: iedere dinsdag- en donderdagmiddag spreekuur

Sinds 1 januari is in Kampen het wijkkantoor aan de Colijnlaan geopend. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13:30 en 14:30 uur houden onze wijkconsulent Saskia en complexbeheerder Yvonne een spreekuur, waarbij huurders vrij kunnen binnenlopen met al hun vragen. En wist je trouwens al dat er ook een KinderzwerfboekStation is?

‘Aan de vlag zie je of we aanwezig zijn’
Het wijkkantoor zit aan de Colijnlaan 1 in de Hanzewijk, vlak naast het winkelcentrum. Wijkconsulent Saskia is enthousiast over deze nieuwe locatie. “Het wijkkantoor is centraal gelegen voor bewoners uit de wijken Brunnepe, Greente, Hagenbroek en natuurlijk de Hanzewijk. We hebben het helemaal opgeknapt en gezellig ingericht. Het is een fijne, warme locatie geworden. Gelukkig weten veel huurders uit de wijk ons inmiddels te vinden. Iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13:30 en 14:30 uur zijn bewoners welkom met al hun vragen. Als we buiten het spreekuur om aanwezig zijn, zijn mensen ook van harte welkom om binnen te lopen. Aan de vlag kan je zien dat we aanwezig zijn.”

KinderzwerfboekStation
Een leuk onderdeel van het wijkkantoor is het KinderzwerfboekStation. Saskia: “Dit hebben wij sinds kort. Je vindt de boeken in het voorportaal van ons kantoor. Kinderen uit de buurt kunnen een zwerfboek uitkiezen om thuis te lezen. Daarna mag het boek verder zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen. Op de binnenkant van de kaft zit vaak ook een sticker met daarop een code. Met die code kan je de zwerftocht van het boek volgen, hoe leuk is dat?” Kijk voor meer info op: Homepage - Kinderzwerfboek