Zwolle: Kop van Hoog opgeleverd

Wonen in de Kamperpoort
De Kamperpoort ligt in het centrum van Zwolle en grenst pal aan de gracht en de binnenstad. Je kunt ontbijten op een terrasje en op vrijdag of zaterdag groenten en fruit halen op de markt. De rest van de boodschappen haal je snel bij een supermarkt om de hoek. Een restaurantje, winkels, de bioscoop.... Alles is op loopafstand als je in de Kamperpoort woont. Wil je toch iets verder weg? Pak dan de bus die vlakbij stopt.


Huurappartementen
Het project Kop van Hoog ligt in de Kamperpoort, tussen de Hoogstraat, Pannekoekendijk, Nachtegaalstraat en Zijltje. Nijhuis Ontwikkeling bouwt op deze locatie 78 appartementen, 4 grondgebonden woningen en een parkeergarage. Het complex bestaat uit een hoofd-VvE de Kop en deze is onderverdeeld in een VvE voor de koopappartementen, een VvE voor de huurappartementen en een VvE voor de parkeerkelder. Een VvE is een rechtspersoon die zorgt voor de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Bijvoorbeeld de hallen, gangen, daken, liften en andere installaties. Ook zorgt zij dat de regels nagekomen worden. DeltaWonen gaat 41 appartementen verhuren. Dit zijn sociale huurwoningen.

22 appartementen hebben 1 slaapkamer, 19 appartementen hebben 2 slaapkamers. De 19 appartementen hebben in de parkeerkelder een eigen berging. De andere appartementen hebben een gemeenschappelijke fietsenberging, ook in de parkeerkelder. Er is geen privé buitenruimte bij de appartementen; wel is er een gezamenlijke binnenplaats. 

De meeste appartementen op de begane grond hebben een eigen entree. De overige appartementen zijn via een trap of lift te bereiken. De appartementen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, worden er op het dak zonnepanelen geplaatst voor het algemene stroomverbruik van de voorzieningen in de parkeerkelder.

Parkeren
De koopappartementen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Daarnaast zijn er 7 parkeerplaatsen voor huurders van deltaWonen beschikbaar. Ook is het mogelijk om een parkeervergunning in de wijk aan te vragen via de gemeente Zwolle.

Voor wie zijn deze woningen bedoeld
De appartementen zijn bestemd voor personen van 18 jaar en ouder.

Planning
De bouw van de appartementen is gereed. De woningen zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd. 

Film
Bekijk ook de film die we over de bouw van de Kop van Hoog hebben gemaakt!

Locatie