Uitschrijven als woningzoekende in Kampen en Zwolle

Vindt u een woning? Dan schrijven wij u automatisch uit als woningzoekende. Misschien is er ook een andere reden waardoor u zich wilt uitschrijven als woningzoekende. Dan regelt u dit zelf via de Woningzoeker.

Veel gevraagd over Uitschrijven als woningzoekende in Kampen en Zwolle

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende bij de Woningzoeker omdat ik niet op tijd heb betaald. Kan ik dit ongedaan maken?

Algemeen

Bent u uitgeschreven omdat u het inschrijfgeld niet betaald hebt? De uitschrijving is definitief. U kunt opnieuw inschrijven.

Bent u uitgeschreven omdat u de verlengingskosten niet betaald hebt? Is de uitschrijving korter dan 2 maanden geleden? Dan kunt u alsnog verlengen en betalen via Ideal of een eenmalige machtiging op de Woningzoeker. Daarna is de uitschrijving definitief.

Ik wil me uitschrijven bij de Woningzoeker. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt zelf uw uitschrijving in orde maken op de Woningzoeker.

Staat u met 2 personen op 1 inschrijving? Dan moet u de inschrijving eerst splitsen. Meer informatie vindt u op de Woningzoeker. Na de splitsing kunt u uzelf wel uitschrijven.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende in de Woningzoeker. Hoe komt dat?

Algemeen

Wij schrijven u automatisch uit als u een woning via de Woningzoeker accepteert. Ook als u de inschrijf- of verlengingskosten niet betaalt, schrijven wij u uit. Koos u ervoor om met 2 personen op een huurovereenkomst te staan en stond u beiden ingeschreven? Dan vervallen beide inschrijvingen bij de Woningzoeker.