Uitschrijven als woningzoekende in de gemeente Oldebroek

Vindt u een woning? Dan schrijven wij u automatisch uit als woningzoekende. Misschien is er ook een andere reden waardoor u zich wilt uitschrijven als woningzoekende. 

Veel gevraagd over Uitschrijven als woningzoekende in de gemeente Oldebroek

Ik heb mijn oude inschrijving op Huren Noord Veluwe niet op tijd geactiveerd. Wat nu?

U bent uitgeschreven als woningzoekende. U kunt opnieuw inschrijven. U begint met het opbouwen van inschrijfduur op de dag van de inschrijving.

Ik wil me uitschrijven bij Huurportaal Noord Veluwe. Wat kan ik doen?

Uitschrijven doet u met de button Uitschrijven op www.hurennoordveluwe.nl

Zijn er 2 aanvragers? Dan kunt u niet uitschrijven via de website. In de spelregels op de website staat daarover informatie.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende op de Noord Veluwe. Hoe komt dat?

Wij schrijven u automatisch uit als u een woning via www.hurennoordveluwe.nl accepteert. Ook als u de inschrijf- of verlengingskosten niet betaalt schrijven wij u uit.

Koos u ervoor met 2 personen op een huurovereenkomst te staan en stond u beide ingeschreven? Dan vervallen beide inschrijvingen bij www.hurennoordveluwe.nl.

Ik ben uitgeschreven als woningzoekende bij Huurportaal Noord Veluwe omdat ik niet op tijd betaald heb. Kan ik dit ongedaan maken?

U krijgt 30 dagen voor de verlengingsdatum een e-mail. Heeft u op de verlengingsdatum niet betaald? Dan ontvangt u een herinneringsbrief. U heeft dan opnieuw 30 dagen de tijd om te betalen. Doet u dat niet op tijd? Dan is de uitschrijving definitief.

Vertalen / Translate