Senior Ontwikkelingsmanager

De Senior Ontwikkelingsmanager is projectverantwoordelijke en zorgt voor de acquisitie en ontwikkeling van projecten tot en met de haalbaarheidsfase. De Senior Ontwikkelingsmanager kan verantwoordelijk zijn voor zowel projecten van het type nieuwbouw als modernisering. De Senior Ontwikkelingsmanager komt te werken op de afdeling Projecten die wordt aangestuurd door de teammanager Projecten.

Je werkzaamheden
Samen met de teammanager en adjunct-directeur Vastgoed stel je de acquisitielijst op. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de verdere uitontwikkeling van het project tot en met het haalbaarheidsbesluit (inclusief gedelegeerd budget verantwoordelijkheid).

Om onze wensportefeuille te realiseren ben je ook verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe locaties en projecten. Na de acquisitie zorg je samen met een intern projectteam dat de haalbaarheid wordt uitgewerkt en het. fasedocument haalbaarheid wordt ingediend bij het MT. Daarnaast draag je zorg voor de bijkomende contracten die horen bij de haalbaarheidsfase.

Tot slot lever je het project op en verzorg je het evaluatierapport richting de opdrachtgever (adjunct-directeur Vastgoed) en teammanager.

Je geeft functioneel leiding aan interne projectteams die bestaan uit de projectmanager/projectleider techniek en verhuur.

Je contacten
Je bent verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie rondom de acquisitie en/of het project. Je hebt hierover met verschillende mensen binnen en buiten de organisatie contact.

Jij bent
Wij zoeken een gedreven, resultaat- en klantgerichte collega die in staat is nieuwe contacten aan te gaan en te onderhouden. Je bent een stevige sparringpartner voor de directie.
Je weet draagvlak te creƫren en je kunt omgaan met tegengestelde belangen.

Heb je een afgeronde WO of HBO opleiding in een bouwtechnische richting, bijvoorbeeld TU of HBO bouwkunde. En beschik je over ruime kennis van en ervaring met complexe projecten in alle facetten en daarbij toegepaste werkwijzen, methoden en technieken? Solliciteer dan op deze functie.

Wij bieden
De functie is, afhankelijk van je kennis en ervaring, ingedeeld in schaal L van de cao Woondiensten. Daarnaast hebben wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en het Woondiensten cafetaria systeem.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief en cv voor 23 november aanstaande naar vacature@deltawonen.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Erwin Stuiver, Teammanager Projecten op 038 851 02 00.

Vertalen / Translate