Medewerker P&O voor 20 uur per week

Als medewerker P&O verzorg je de personeelsadministratie en alle correspondentie met betrekking tot P&O-aangelegenheden.

Je werkzaamheden
Je stelt arbeidscontracten op, houdt het personeelsinformatiesysteem en de personeelsdossiers bij en je verzorgt de correcte en tijdige verwerking van personeels- en salarismutaties. Als functioneel applicatiebeheerder richt je je op het professionaliseren van het personeelsinformatiesysteem VISMA. Daarnaast ondersteun je de beide adviseurs P&O onder andere bij de werving en selectie en het opstellen van rapportages.

Je contacten
Zowel leidinggevenden als collega’s kunnen bij jou terecht met hun vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, cao, pensioenen en andere relevante regelingen.

Daarnaast heb je contacten met leveranciers zoals het pensioenfonds, de arbodienst, intermediairs en adviesbureaus gericht op het uitwisselen van informatie, een goede afhandeling van personele zaken en het oplossen van problemen.

Jij bent
Een collega die met de voeten in de klei staat en van aanpakken weet. Je komt met eigen initiatieven voor verbetering en durft buiten kaders te denken om tot oplossingen te komen. Je neemt je verantwoordelijkheid voor jouw bijdrage aan het team en de gezamenlijke resultaten.

Je beschikt over een afgeronde opleiding richting personeelsadministratie/personeelszaken. Je hebt een aantal jaren ervaring als medewerker P&O, bij voorkeur bij een woningcorporatie. Je hebt kennis van en affiniteit met personeels- en informatiesystemen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende werkdagen.

Wij bieden
De functie is ingedeeld in schaal G van de cao Woondiensten. Daarnaast heeft deltaWonen een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en het Woondiensten cafetaria systeem.

Maar vooral bieden we een plek in een leuk, betrokken en ambitieus team.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv voor 22 januari 2019 via vacature@deltawonen.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 30 januari.

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Annita De Leeuw of Michiel van Rooij adviseurs P&O, via telefoonnummer 038 851 02 00.

Vertalen / Translate