Zwolle, Willem Barentszstraat en Planciusstraat

Wat gaan we doen
Wij gaan onderhoud uitvoeren aan uw woning. Sommige werkzaamheden komen regelmatig terug, bijvoorbeeld het buitenschilderwerk. Werkzaamheden als nieuwe dakbedekking, of het plaatsen van een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken, komen minder vaak voor. Als uw woning hier aan toe is, gaan wij met u in overleg. We spreken met u de werkzaamheden door. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Naast onderhoud zorgen we ervoor dat uw woning weinig energie verbruikt. Dit noemen we woningverbetering. Dit scheelt voor u in de energierekening. We doen dit door bijvoorbeeld dubbel glas te plaatsen of door isolatie aan te brengen. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Waar gaan we aan de slag
Willem Barentszstraat 40 t/m 70, 40a t/m 70a
Planciusstraat 2 t/m 16, 2a t/m 16a

Wanneer gaan we aan de slag 
Het onderhoud en woningverbetering, staan gepland voor mei 2018 tot en met maart 2019. Het werk wordt uitgevoerd in 2 fasen, eerst het binnenwerk, later komen we nog een keer terug voor vervanging van de daken.

Woningverbetering
Isoleren van gevels en muren 
Vloerisolatie 
Isolerend glas
Dakisolatie 
aanleg centrale verwarming 
Mechanische ventilatie 

We voeren het volgende onderhoud uit
Vervanging badkamer-keuken toilet incl. tegelwerk indien noodzakelijk
Nieuwe goten en pannen, herstel voeg- en metselwerk.
Brandwerende maatregelen 

 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Woningverbetering
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Meer informatie

Er is een klankbordgroep opgericht. Daarmee stemmen wij de plannen af. De klankbordgroep vertegenwoordigt alle huurders in dit project. Zij zijn op de hoogte van de voortgang.

De werkzaamheden worden in opdracht van ons, uitgevoerd door Bouwbedrijf Ter Steege. Heeft u vragen? U kunt bellen met Ilse Voortman op telefoonnummer 06 20990509 of mailen naar i.voortman@tsbouwvastgoed.nl 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate