Zwolle, Weezenlanden: 41 huurappartementen en 9 eengezinswoningen

Aan de rand van de binnenstad op de oude plek van het ziekenhuis ‘De Weezenlanden’ komen rond de 280 nieuwe koop- en huurwoningen. Het volledige nieuwbouwproject wordt in drie tot vier fases gebouwd. 

9 eengezinswoningen en 41 appartementen
Wij bouwen in de eerste fase 50 sociale huurwoningen: 9 eengezinswoningen en 41 appartementen. 2 eengezinswoningen krijgen 3 slaapkamers, de overige 7 krijgen er 2. De appartementen hebben 2 slaapkamers. 

Planning
De woningen komen op de plek van het Transitoriumgebouw, dit gebouw is gesloopt. Inmiddels is gestart met de bouw van de woningen en appartementen. De woningen worden in november 2017 opgeleverd. 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

De woningen en appartementen zijn inmiddels opgeleverd. De onderhoudsperiode duurt tot februari 2018. Tot die tijd kan de huurder voor vragen of mogelijke gebreken terecht bij de aannemer: Klokgroep Bouw en Ontwikkeling. Via het contactformulier op de website: www.klokgroep.nl. Klik op contact en daarna op de knop 'verzoek tot herstel'. Vul de melding in, omschrijf u klacht en vermeld het projectnummer (B1015009). Vanaf februari meldt u mogelijke gebreken bij deltaWonen. 

Spoedeisende klachten kunnen telefonische gemeld worden op 088 - 0249100. 

Meer informatie

Website De Weezenlanden

Project is inmiddels in uitvoering

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate