Zwolle, Van Ittersumstraat

Wat gaan we doen
Wij gaan onderhoud uitvoeren aan uw woning. Sommige werkzaamheden komen regelmatig terug, bijvoorbeeld het buitenschilderwerk. Werkzaamheden als nieuwe dakbedekking, of het plaatsen van een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken, komen minder vaak voor. Als uw woning hier aan toe is, gaan wij met u in overleg. We spreken met u de werkzaamheden door. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Naast onderhoud zorgen we ervoor dat uw woning weinig energie verbruikt. Dit noemen we woningverbetering. Dit scheelt voor u in de energierekening. We doen dit door bijvoorbeeld dubbel glas te plaatsen of door isolatie aan te brengen. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Waar gaan we aan de slag
Van Ittersumstraat 7, 7a, 9, 9a, 11, 11a, 13, 13a, 15, 15a, 17 ,17A
Van Ittersumhof 1 t/m 33

We voeren het volgende onderhoud uit
- Vervangen van de mechanische installatie
- Buitenschilderwerk
- Onderzoek naar asbest
- Indien nodig verwijderen van de aanwezige asbest
- wijzigen gevelaanzichten. De gevel en kozijnen krijgen een andere kleur
- Vernieuwen badkamer
- Vernieuwen toilet
- Vervangen van de dakbedekking (Alleen de daken aan de Van Ittersumhof)

Woningverbetering
- Isoleren glas
- Kozijnen, ramen en deuren. De kierafdichting van de ramen en deuren zal hersteld worden. De gevelpuien aan de Van Ittersumhof worden vervangen.
- De mechanische ventilatie wordt vervangen. deze is straks Co2 gestuurd. 
-De gevelkachels vervangen we door centrale verwarming. Er komt een HR-combiketel voor in de plaats. Deze komt in de keuken te hangen op de plaats van een bovenkast.

Wanneer gaan we aan de slag
De verwachting is dat we half september 2019 gaan starten met de werkzaamheden. De aannemer informeert u tijdig wanneer er bij u gestart zal worden.


 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Woningverbetering
Status
In voorbereiding

Vragen over dit project

Meer informatie

De werkzaamheden worden in opdracht van deltaWonen, uitgevoerd door Lenferink Schilders Afbouw en Vastgoedonderhoud Zwolle.
Heeft u vragen? U kunt bellen of mailen met Tessa Leeuw op telefoonnummer 06 - 33 10 63 27 of mailen naar t.leeuw@lenferink.com. Tessa Leeuw is tijdens kantooruren op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch te bereiken.

Voor storingen of lekkage tgv de werkzaamheden kunt u buiten kantooruren gewoon het centrale nummer van Lenferink bellen. Lenferink is te bereiken op 038 - 465 1455

Contactgegevens aannemer:
Lenferink Schilders Afbouw en Vastgoedonderhoud BV
038 - 465 1455

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate