Zwolle, Reggelaan: 18 hofwoningen

Op zoek naar een sociale huurwoning in een sfeervolle en rustige omgeving in een groene wijk? DeltaWonen bouwt aan de Reggelaan (en Vlierbeek en Volterbeek) in Zwolle 18 levensloopbestendige woningen rondom een binnenhof. Het wonen aan een hof is besloten en veilig en geeft geborgenheid. Er is vaak meer contact en verbondenheid met buurtgenoten. Door een gemeenschappelijke tuin met hieromheen de woningen kunt u elkaar makkelijk opzoeken als u behoefte heeft aan gezelschap. Of er kan een oogje in het zeil gehouden worden op bijvoorbeeld uw (klein)kinderen.

De woningen
Het binnenhofje is voorzien van een aangelegde tuin. De nieuwbouwwoningen hebben naast de woonkamer en keuken een slaapkamer en douche op de begane grond. Op de 1e verdieping is een ruime zolder. Deze hofwoningen zijn zeer geschikt voor 1- en 2 persoonshuishoudens.

De woningen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden er op de daken zonnepanelen geplaatst en krijgen de woningen energiezuinige installaties.

Parkeren is mogelijk aan de voorkant van de woningen in de straat of op parkeerterrein naast het complex.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Plegt-Vos. De bouw is begin februari 2018 gestart en de woningen worden in oktober 2018 opgeleverd.

De Wijk Aa-landen Noord
De Reggelaan ligt in de groene wijk Aa-landen Noord in Zwolle. De wijk heeft een ruim winkelaanbod, een multifunctioneel wijkcentrum, sportclubs, een wijkboerderij. In de Aa-landen woont u op fietsafstand van het winkelcentrum Aa-landen. Hier vindt u een apotheek en vlakbij is een huisartsenpraktijk en een tandarts. Ook het winkelcentrum Holtenbroek en het stadscentrum van Zwolle liggen op fietsafstand. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer.


Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Om het aanbod van huurwoningen te vergroten, geeft deltaWonen bij dit project voorrang aan kandidaten die een eengezins huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente Zwolle leeg achter laten. Laat u een eengezinswoning in Zwolle van deltaWonen, SWZ of Openbaar Belang leeg achter? En heeft deze woning een huurprijs lager dan € 710,- ? Dan kunt u voorrang krijgen bij toewijzing van de nieuwbouwwoningen van het project Reggelaan.

De volgorde op de Woningzoeker-website is niet de volgorde van toewijzing. De voorrangsregel  wordt namelijk niet automatisch verwerkt door de website. Wie heeft gereageerd, de meeste punten heeft én die bij verhuizing een eengezins huurwoning van een woningcorporatie in de gemeente Zwolle leeg achterlaat om opnieuw te verhuren, wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. Op het moment dat er geen kandidaten meer op de reactielijst staan die een huurwoning achterlaten, nodigen we de kandidaten uit met de meeste punten. Ongeacht de huidige woonsituatie.

Meer informatie

Bewoners van de Reggelaan kunnen tot 1 februari 2019  klachten melden bij aannemer Plegt Vos. Telefoonnummer 088-5886000 (tijdens kantooruren) Buiten kantooruren kunt u bellen met het 24 uurs noodnummer: 06-121 08 659

 

Project Reggelaan 
Het nieuwbouwproject Reggelaan bestaat uit 18 hofwoningen. Deze komen aan de Reggelaan, Vlierbeek en Volterbeek. 

Versnellingsactie
De bouw van deze woningen is onderdeel van de versnellingsactie sociale huurwoningen waarin de gemeente Zwolle en deltaWonen op 14 locaties in de stad tot en met 2019 versneld 445 extra sociale huurwoningen bouwen. Het doel is de wachttijd voor sociale huurwoning gelijk te houden, als niet te verkorten. Kijk ook op https://www.zwolle.nl/sociale-huurwoningen

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate