Zwolle, Noordzeelaan 25 appartementen - Bordeaux

In de wijk Hanzeland wordt een kantorencomplex getransformeerd naar appartementencomplexen. In totaal worden 114 appartementen gerealiseerd, waarvan 25 sociale huurwoningen (gebouw Bordeaux). De overige 89 appartementen worden verhuurd in de vrije sector. Het gebouw ligt aan de Noordzeelaan schuin tegenover het Politiebureau, vlakbij Wärtsilä en de achterkant van het station. 

De woningen
De appartementen hebben allemaal 1 slaapkamer, zijn voorzien van woonkamer en keuken, douche en toilet en de meeste appartementen hebben een balkon. De 2 appartementen op de begane grond hebben een kleine buitenruimte ter grootte van een balkon. 3 appartementen op de bovenste verdieping hebben geen balkon maar wel toegang tot een gezamenlijk dakterras. De verdiepingen zijn te bereiken met een lift.
Per appartement is ook een parkeerplaats beschikbaar. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Think Building Concepts B.V. De verwachting is dat de appartementen eind 2018 worden opgeleverd.

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Deze woningen bieden wij aan via de Woningzoeker. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven op de website van de Woningzoeker.

Zodra de woningen op de Woningzoeker staan, ziet u daar de huurprijs. Dat is ook het moment dat u kunt reageren op de woningen. Wilt u een e-mail ontvangen zodra u kunt reageren? Maak dan een zoekprofiel aan bij uw inschrijving. Let op, als u een e-mail ontvangt, moet u nog wel zelf reageren op het betreffende appartement.

Wij wijzen onze woningen passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet 'past' bij de huurprijs. Lees voor meer informatie de spelregels van passend toewijzen.

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate