Zwolle, Noordzeelaan 25 appartementen - Bordeaux

In de wijk Hanzeland wordt een kantorencomplex getransformeerd naar appartementencomplexen. In totaal worden 114 appartementen gerealiseerd, waarvan 25 sociale huurwoningen (gebouw Bordeaux). De overige 89 appartementen worden verhuurd in de vrije sector. Het gebouw ligt aan de Noordzeelaan schuin tegenover het Politiebureau, vlakbij Wärtsilä en de achterkant van het station. 

De woningen
De appartementen hebben allemaal 1 slaapkamer, zijn voorzien van woonkamer en keuken, douche en toilet en de meeste appartementen hebben een balkon. De 2 appartementen op de begane grond hebben een kleine buitenruimte ter grootte van een balkon. 3 appartementen op de bovenste verdieping hebben geen balkon maar wel toegang tot een gezamenlijk dakterras. De verdiepingen zijn te bereiken met een lift.
Per appartement is ook een parkeerplaats beschikbaar. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Think Building Concepts B.V. De appartementen worden eind 2018 worden opgeleverd.

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Huurders kunnen reparatieverzoeken bij ons melden. Als het nodig is neemt deltaWonen zelf contact op met de aannemer. 

 

Hoe worden de woningen verhuurd?

De meeste woningen van gebouw Bordeaux aan de Noordzeelaan worden op de Woningzoeker aangeboden met een ‘verzameladvertentie’. Reageert u op de verzameladvertentie? Dan reageert u dus op meerdere woningen tegelijk. De woningen hebben allemaal dezelfde huurprijs. 

Woningzoekenden met de meeste punten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 30 november, 3 december of 4 december. Wordt u hiervoor uitgenodigd? Dan kunt u in het kennismakingsgesprek de woning van uw voorkeur aangeven. Kloppen al uw gegevens, zoals uw inkomen? Dan ontvangt u een woningaanbod.

Passend toewijzen
Wij wijzen onze woningen passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet 'past' bij de huurprijs. Lees voor meer informatie de spelregels van passend toewijzen

Parkeren
Achter het gebouw zijn 25 parkeerplekken afgesloten door middel van een slagboom. Accepteert u een woning? Dan accepteert u ook de huur van een parkeerplaats op dit terrein. De huurprijs van een parkeerplaats is 10,00 per maand.

 

 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate