Zwolle, Middelweg: 72 appartementen

Wat gaan we doen?
De 60 appartementen aan de Middelweg hebben én een laag energielabel en zijn niet meer gangbaar voor deze tijd. Daarom heeft deltaWonen besloten deze appartementen te moderniseren. Daarnaast worden de 12 garages omgebouwd tot appartementen. Hoe zien de appartementen er straks uit?
De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. De appartementen hebben een balkon, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Er zijn 2 woonblokken (B en C) met een gezamenlijke achtertuin.  De appartementen in woonblok A hebben op de begane grond een terras. 

De appartementen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden er op de daken zonnepanelen geplaatst en krijgen de appartementen energiezuinige installaties. De appartementen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. Deze pomp zorgt voor het verwarmen van het warme water.

Wanneer gaan we aan de slag? 
De voorbereidingen voor de modernisering zijn in gang gezet.

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering
Start datum
17-03-2020
Eind datum
31-03-2021

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Deze woningen bieden wij op een later moment aan via De Woningzoeker. Op dat moment vindt u ook de bijbehorende huurprijzen.
Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven op de website van De Woningzoeker.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra u kunt reageren? Maak dan een zoekprofiel aan bij uw inschrijving en geef aan dat u een tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op de Woningzoeker staat en die binnen uw zoekprofiel valt. Let op: als u een e-mail ontvangt, moet u nog wel zelf reageren op de woning.

Het is niet verplicht om een zoekprofiel aan te maken binnen de Woningzoeker. U kunt ook zelf de website in de gaten houden.

Wij wijzen onze woningen passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet 'past' bij de huurprijs. Lees voor meer informatie de spelregels van passend toewijzen.

Terug naar overzicht