Zwolle, Kop van Hoog

Wonen in de Kamperpoort
De Kamperpoort ligt in het centrum van Zwolle en grenst pal aan de gracht en de binnenstad. Je kunt ontbijten op een terrasje en op vrijdag en zaterdag groenten en fruit halen op de markt. De rest van de boodschappen haal je snel bij een supermarkt om de hoek. Een restaurantje, winkels, de bioscoop.... Alles op loopafstand als je woont in de Kamperpoort. Wil je toch iets verder weg? Pak dan de bus die vlakbij stopt.

Huurappartementen
Het project Kop van Hoog ligt in de Kamperpoort, tussen de Hoogstraat, Pannekoekendijk, Nachtegaalstraat en Zijltje. Nijhuis Ontwikkeling bouwt op deze locatie 78 appartementen, 4 grondgebonden woningen en een parkeergarage. DeltaWonen gaat 41 appartementen verhuren. Dit zijn sociale huurwoningen. 

22 appartementen hebben 1 slaapkamer, 19 appartementen hebben 2 slaapkamers. De 19 appartementen hebben in de parkeergarage een eigen berging. De overige appartementen hebben een gemeenschappelijke fietsenberging. 

De meeste appartementen op de begane grond hebben een eigen entree. De overige appartementen zijn via een trap of lift te bereiken. De appartementen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden er op het dak zonnepanelen geplaatst voor het algemene stroomverbruik voor verlichting en liften. De parkeerplaatsen zijn toegewezen aan de koopappartementen. Parkeren is beperkt mogelijk in de parkeergarage of met een parkeervergunning van de gemeente Zwolle in de wijk.

Voor wie zijn deze woningen bedoeld
De woningen zijn bestemd voor personen van 18 jaar en ouder en voor huishoudens van 1 of 2 personen.

Planning
De bouw van de appartementen is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in de zomer van 2020 worden opgeleverd. 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

U kunt reageren op deze woningen door de volgende stappen te volgen:

  • Schrijf u in op de website van de Woningzoeker.
  • Maak eventueel een zoekprofiel aan via Mijn Pagina. In het zoekprofiel geeft u aan wat voor soort woning u zoekt.
  • Geef via ‘Mijn pagina’ aan dat u een Tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op de Woningzoeker staat en die binnen uw zoekprofiel valt.
  • Klik op de woning en reageer op de Woningzoeker. Elke woning heeft een reactieperiode van 1 week.

 Het is niet verplicht om een zoekprofiel aan te maken binnen de Woningzoeker. U kunt ook zelf de website in de gaten houden.

De woningen wijzen wij passend toe. Wilt u naar een sociale huurwoning verhuizen? Dan mag u alleen een woning huren die bij uw inkomen past. U leest meer over passend toewijzen op de Woningzoeker. Bekijk passend toewijzen: www.dewoningzoeker.nl/informatie/Passendtoewijzen

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate