Zwolle, Knarrenhof Sloe en Eemlaan: 14 sociale huurwoningen voor senioren

Aan de Eemlaan en Sloe in Zwolle heeft Stichting Knarrenhof 48 woningen gebouwd. Het gaat om 34 koopwoningen en 14 sociale huurwoningen voor deltaWonen. De woningen hebben de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is een zolderruimte waar de installaties staan. 

De 14 sociale huurwoningen zijn gerealiseerd aan de:
Sloe 43,45,53,55,57, 6 en 8
Eemlaan 58 t/m 64 en 70 t/m 74

Alle woningen hebben zonnepanelen en liggen aan hofjes, met een eigen terras en een gemeenschappelijke binnentuin. Sociale samenhang, ontmoeting en zelfstandig blijven wonen, staan centraal bij dit plan. De woningen zijn inmiddels opgeleverd. 

 

 

 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

De verhuur van deze woning loopt niet via de Woningzoeker. Nieuwe huurders worden aangedragen door stichting Knarrenhof. Om in aanmerking te komen voor een woning moet u lid worden van de Vereniging Knarrenhof Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.knarrenhof.nl

De onderhoudsperiode duurt vanaf oplevering tot uiterlijk 7 juni 2018. Tot die tijd kan de huurder voor vragen of mogelijke gebreken terecht bij de aannemer: Trebbe, via telefoonnummer: 088 259 00 00 of per e-mail service@trebbe.nl. Vanaf 7 juni meldt u mogelijke gebreken bij ons.

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate