Zwolle, Katwolderplein (blok B)

Aan het Katwolderplein in Zwolle bouwt deltaWonen 6 eengezinswoningen en 42 appartementen. De woningen komen achter de nieuwe parkeergarage/bioscoop en naast eengezinswoningen die kort geleden zijn opgeleverd.

Op de begane grond van de eengezinswoningen komt de keuken, het toilet en de installatiekast. Op de 1e verdieping de woonkamer, slaapkamer en een terras aan de achterzijde en op de 2e verdieping 2 slaapkamers en een badkamer.

De eengezinswoningen en appartementen op de begane grond krijgen de entree aan de buitenzijde van het bouwblok, de andere appartementen aan de binnenzijde. Hier komen ook de parkeerplaatsen.

36 appartementen hebben 1 slaapkamer de overige 6 appartementen hebben 2 slaapkamers.

Let op! Informatie voor nieuwe bewoners:
Zowel in de appartementen als in de eengezinswoningen is vloerverwarming aanwezig. Houdt u hier rekening mee bij het aanschaffen van een (onder)vloer. 

 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Huurders kunnen reparatieverzoeken bij ons melden. Als het nodig is neemt deltaWonen zelf contact op met de aannemer. 

 

Deze woningen bieden wij aan via de Woningzoeker. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven op de website van de Woningzoeker.

Zodra de woningen op de Woningzoeker staan, ziet u daar de huurprijs. Dat is ook het moment dat u kunt reageren op de woningen. Wilt u een e-mail ontvangen zodra u kunt reageren? Maak dan een zoekprofiel aan bij uw inschrijving. Let op, als u een e-mail ontvangt, moet u nog wel zelf reageren op het betreffende appartement.

Wij wijzen onze woningen passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet 'past' bij de huurprijs. Lees voor meer informatie de spelregels van passend toewijzen.

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate