Zwolle, Kanonsteeg: 14 appartementen

In hartje Zwolle, vlakbij de Zwolse binnenstad ,aan de Kanonsteeg, worden 14 appartementen gebouwd. Schutte bouw & ontwikkeling is gestart met de sloop van de oude woningen en garage aan de Kanonsteeg. Aan beiden zijden van de Kanonsteeg worden appartementen gebouwd. De ingang van de woningen is aan de Derde Bredehoek.
De verwachting is dat in mei 2019 gestart kan worden met de bouw en dat de woningen in 2020 worden opgeleverd. De 14 appartementen worden op een later moment aangeboden via de Woningzoeker.

De woning
De appartementen zijn onderverdeeld in 2 woongebouwen: 1 van 11 appartementen en 1 van 3 appartementen. De oppervlakte van de appartementen verschilt van 36 tot 68m2.
De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC 0,36) en voorzien van zonnepanelen. 

Parkeren
Op de site van de gemeente vindt u informatie over parkeerabonnement voor een parkeergarage. De uitgifte hiervan gaat buiten deltaWonen om. Er wordt geen parkeervergunning afgegeven door de gemeente Zwolle.

De omgeving
De Kanonsteeg ligt vlakbij de binnenstad van Zwolle waar veel kleine gezellige kroegjes, grand cafés, pleinen met terrassen, restaurants, theaters, musea en stadsparken te vinden zijn. Ook winkels bevinden zich om de hoek, net als verschillende supermarkten.

Alles bij de hand

  • Centrum van Zwolle
  • Theater en bioscoop
  • Winkels
  • Supermarkten
  • Restaurants en terrassen

 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Zwolle
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Deze woningen bieden wij op een later moment aan via de Woningzoeker. Om te kunnen reageren, heeft u een inschrijving nodig. U kunt zich inschrijven op de website van de Woningzoeker.

Zodra de woningen op de Woningzoeker staan, ziet u daar de huurprijs. Dat is ook het moment dat u kunt reageren op de woningen. Wilt u een e-mail ontvangen zodra u kunt reageren? Maak dan een zoekprofiel aan bij uw inschrijving. Let op, als u een e-mail ontvangt, moet u nog wel zelf reageren op het betreffende appartement.

Wij wijzen onze woningen passend toe. Dat betekent dat wij al onze sociale huurwoningen verhuren aan woningzoekenden met een inkomen dat volgens de wet 'past' bij de huurprijs. Lees voor meer informatie de spelregels van passend toewijzen.

Meer informatie

Versnellingsactie 
De bouw van deze woningen is onderdeel van de versnellingsactie sociale huurwoningen waarin de gemeente Zwolle en deltaWonen op 14 locaties in de stad tot en met 2019 versneld 445 extra sociale huurwoningen bouwen. Het doel is de wachttijd voor sociale huurwoning gelijk te houden, als niet te verkorten. Kijk ook op https://www.zwolle.nl/sociale-huurwoningen

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate