Wezep, Spoorlaan 12 eengezinswoningen

Wonen in een zeer energiezuinige woning? Er staan nu 12 nul op de meter woningen aan de Spoorlaan in Wezep. 

De woningen
De oude duplexwoningen aan de Spoorlaan 31, 31a, 32, 32a, 33, 33a, 34, 34a, 35, 35a, 36 en 36a zijn gesloopt. Op deze plek zijn 12 eengezinswoningen gebouwd. Dit zijn 'nul op de meter' woningen. Er zijn 2 types gebouwd. Het verschil zit in de breedtemaat van de woningen en het aantal slaapkamers. De woningen hebben allemaal tuingerichte woonkamers, 2 of 3 slaapkamers en een zolder. De achtertuin ligt op het westen en de voortuin op het oosten. Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van de woning.

Nul op de meter
De woningen zijn zeer energiezuinig en volgens het principe van 'nul op de meter' gebouwd. Nul op de meter houdt in dat, met vooraf gestelde uitgangspunten, de energienota op nul zal uitkomen. Dit vraagt van de bewoner om zo min mogelijk energie te gebruiken. Als de bewoner meer energie verbruikt dan de woning opwekt, dan betaalt de bewoner bij voor het extra gebruik.
Door middel van monitoring kunnen het verbruik en de storingen in de installatie gezien worden. De woningen hebben geen gasaansluiting.

Energiezuinige installaties
Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie krijgen de woningen energiezuinige installaties en vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. De woning wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp (buitenunit achter de woning) en een binnenunit met boilervat (geplaatst in de trapkast). Het mechanische ventilatiesysteem wordt aangestuurd door een warmte-terugwin-unit (WTW) die verse inkomende lucht voorverwarmd met de uitgaande lucht. Deze twee luchtstromen worden niet met elkaar vermengd.
De kozijnen, ramen en deuren zijn voorzien van 3 dubbele beglazing.

De woningen zijn inmiddels opgeleverd. 

De wijk
De Spoorlaan ligt in de wijk Wezep-centrum. De wijk heeft een ruim winkelaanbod, een multifunctioneel centrum, sportclubs. De Spoorlaan ligt op fietsafstand van het centrum van Wezep. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer en u bent zo bij de snelweg en het NS station.

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Wezep
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

De woningen worden aangeboden op www.hurennoordveluwe.nl 

Tipbericht
Bent u al ingeschreven en wilt u een tipbericht ontvangen? Geef via ‘Mijn zoekproefiel’ aan dat u een Tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op Huren Noord-Veluwe staat en die binnen uw zoekprofiel valt.

Passend toewijzend
De woningen wijzen wij passend toe. Wilt u naar een sociale huurwoning verhuizen? Dan mag u alleen een woning huren die bij uw inkomen past. . U leest meer over passend toewijzen op Huren Noord-Veluwe. Bekijk passend toewijzen - https://www.hurennoordveluwe.nl/passend-toewijzen/

Bijzonderheden

Over service en onderhoud en andere meldingen vind je meer informatie in de bijlage 'service en onderhoud' rechts op de pagina.
De eerste 3 maanden na oplevering kunt u rechtstreeks contact opnemen met aannemer. Ufkes: www.ufkesapeldoorn.nl/
Na deze 3 maanden kunt u alle reparatieverzoeken bij ons melden.

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate