Kampen, Stationskwartier 34 woningen

In de wijk Stationskwartier in Kampen bouwt deltaWonen 34 eengezinswoningen (Odeon) voor 2- en meerpersoonshuishouden. De woningen zijn bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. De woningen krijgen een netto huurprijs die ligt tussen €650,- en €700,-

De Woningen
De woningen hebben allemaal 2 slaapkamers en een zolder. Alle woningen hebben een achtertuin met een berging van ± 6 m2. De ligging van de tuinen verschilt. Vanuit uw achtertuin kijkt u op een aangelegde parkeerplaats. Parkeren is mogelijk aan de openbare weg en op het binnenterrein.

De woningen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden op de daken zonnepanelen geplaatst. Ook krijgen de woningen energiezuinige installaties.

Planning
De bouw van de woningen is inmiddels gestart. De oplevering is eind 2019 gepland. Wilt u weten wanneer deze woningen op de Woningzoeker komen? Lees dan verder bij verhuurinformatie.

De wijk
Het Stationskwartier is de nieuwste woonwijk van Kampen. De wijk ligt centraal, dichtbij de stad, het NS-station Kampen-Zuid en dichtbij de N50. In het Stationskwartier is het goed wonen, werken en recreëren. Er zijn verschillende voorzieningen voor jong en oud. In het Stationskwartier worden woningen gebouwd voor onder andere starters, kleine huishoudens en senioren.

Aan de afbeelding van de nieuwe woningen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Kampen
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Woensdag 26 juni, 12.00 uur komen de 34 sociale huurwoningen Stationskwartier (Kampen) op de Woningzoeker te staan.
U ziet daar 3 advertenties.
1 advertentie voor de 4 hoekwoningen van 690 euro
1 advertentie voor de 8 tussenwoningen van 660 euro en
1 advertentie voor de 22 tussenwoningen van 650 euro.

Als u reageert op 1 advertentie, reageet u gelijk op meerdere woningen. Kandidaten worden op volgorde van inschrijfduur uitgenodigd en gevraagd welke woning ze willen hebben.

Reageren via De Woningzoeker
U kunt  via De Woningzoeker reageren op deze woningen door de volgende stappen te volgen:
- Schrijf u in op de website van de Woningzoeker(link).
- Maak een zoekprofiel aan via Mijn pagina (link). In het zoekprofiel geeft u aan wat voor soort woning u zoekt.
- Geef via ‘Mijn pagina’ aan dat u een Tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op de Woningzoeker staat en die binnen uw zoekprofiel valt.
- Klik op de woning en reageer op de Woningzoeker.
- Elke woning heeft een reactieperiode van 1 week.
 

Het is niet verplicht om een zoekprofiel aan te maken binnen de Woningzoeker. U kunt ook zelf de website in de gaten houden.

De woningen wijzen wij passend toe. Wilt u naar een sociale huurwoning verhuizen? Dan mag u alleen een woning huren die bij uw inkomen past. U leest meer over passend toewijzen op de Woningzoeker. 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate