Kampen, Stationskwartier 30 hofwoningen

In de wijk Stationskwartier in Kampen bouwt deltaWonen 30 woningen (Carré) waarvan 12 kleinere woningen voor 1- en 2 persoonshuishouden en 18 grotere voor 2- en meerpersoonshuishouden aan een binnenhof.
De woningen zijn bestemd voor personen van 18 jaar en ouder.

De Woningen
De woningen hebben allemaal 2 slaapkamers en de 18 grotere woningen hebben ook een zolder. Alle 30 woningen hebben een achtertuin met een berging van 6 m2. U kijkt vanuit uw achtertuin op een aangelegd binnenhofje. De ligging van de tuinen kan verschillen.

De woningen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden op de daken zonnepanelen geplaatst. Ook krijgen de woningen energiezuinige installaties. Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Planning
De bouw van de woningen is inmiddels gestart. De oplevering is gepland voor eind 2019/begin 2020 . Wilt u weten wanneer deze woningen op de Woningzoeker komen? Lees dan verder bij verhuurinformatie.

De wijk
Het Stationskwartier is de nieuwste woonwijk van Kampen. De wijk ligt centraal, dichtbij de stad, het NS-station Kampen-Zuid en dichtbij de N50. In het Stationskwartier is het goed wonen, werken en recreëren. Er zijn verschillende voorzieningen voor jong en oud. In het Stationskwartier worden woningen gebouwd voor onder andere starters, kleine huishoudens en senioren.

Aan de afbeelding van de nieuwe woningen kunnen geen rechten worden ontleend. 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Kampen
Type
Nieuwbouw
Status
In uitvoering

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

U kunt  via De Woningzoeker reageren op deze woningen door de volgende stappen te volgen:
- Schrijf u in op de website van de Woningzoeker(link).
- Maak een zoekprofiel aan via Mijn pagina (link). In het zoekprofiel geeft u aan wat voor soort woning u zoekt.
- Geef via ‘Mijn pagina’ aan dat u een Tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op de Woningzoeker staat en die binnen uw zoekprofiel valt.
- Klik op de woning en reageer op de Woningzoeker. 
- Elke woning heeft een reactieperiode van 1 week.
 

Het is niet verplicht om een zoekprofiel aan te maken binnen de Woningzoeker. U kunt ook zelf de website in de gaten houden.

De woningen wijzen wij passend toe. Wilt u naar een sociale huurwoning verhuizen? Dan mag u alleen een woning huren die bij uw inkomen past. U leest meer over passend toewijzen op de Woningzoeker. 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate