Kampen, Akelei, Rolklaver, Andoorn, Bevernel

Wat gaan we doen?
Wij gaan onderhoud uitvoeren aan uw woning. Sommige werkzaamheden komen regelmatig terug, bijvoorbeeld het buitenschilderwerk. Werkzaamheden als nieuwe dakbedekking, of het plaatsen van een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken, komen minder vaak voor. Als uw woning hier aan toe is, gaan wij met u in overleg. We spreken met u de werkzaamheden door. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Naast onderhoud zorgen we ervoor dat uw woning weinig energie verbruikt. Dit noemen we woningverbetering. Dit scheelt voor u in de energierekening. We doen dit door bijvoorbeeld dubbel glas te plaatsen of door isolatie aan te brengen. Wat we uitvoeren, kan per woning anders zijn.

Waar gaan we aan de slag
Akelei
Rolklaver
Andoorn
Bevernel

Wanneer gaan we aan de slag
Uitvoering september 2019- mei 2020

We voeren het volgende onderhoud uit
Herstel voeg- en metselwerk
Asbestsanering
Renovatie keuken, badkamer en toilet
Bitumineuse dakbedekking

Woningverbetering
Energiemaatregelen;verbetering van de bestaande isolatie

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Kampen
Type
Woningverbetering
Status
In voorbereiding

Vragen over dit project

Bijzonderheden

Er is een klankbordgroep opgericht. Daarmee stemmen wij de plannen af. De klankbordgroep vertegenwoordigt alle huurders in dit project. Zij zijn op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie

De werkzaamheden worden in opdracht van deltaWonen uitgevoerd door Ter Steege bouw-vastgoed Rijssen. Heeft u vragen? U kunt bellen met Jocelyn Rolleman. Zij is de bewonersbegeleidster van Ter Steege en te bereiken op telefoonnummer 06-53355574

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate