Hattemerbroek, Merelstraat 5 woningen

Aan de Merelstraat in Hattemerbroek bouwt deltaWonen 5 woningen.

De bouw is inmiddels gestart. De verwachting is dat de woningen in januari 2019 worden opgeleverd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Plegt-Vos

De woningen
De nieuwbouwwoningen hebben naast de woonkamer en keuken een slaapkamer en douche op de begane grond. Op de 1e verdieping is een ruime zolder. Deze woningen zijn zeer geschikt voor 1- en 2 persoonshuishoudens.

De woningen zijn zeer energiezuinig. Naast goede spouwmuur-, dak- en vloerisolatie worden er op de daken zonnepanelen geplaatst en krijgen de woningen energiezuinige installaties. 

Over dit project

Kenmerken

Plaats
Hattemerbroek
Type
Nieuwbouw
Status
Opgeleverd

Vragen over dit project

Verhuurinformatie

Huurders kunnen reparatieverzoeken bij ons melden. Als het nodig is nemen wij contact op met de aannemer. 

 

De woningen worden aangeboden op www.hurennoordveluwe.nl 
Woningzoekenden die 55 jaar of ouder zijn, krijgen voorrang. 

Tipbericht
Bent u al ingeschreven en wilt u een tipbericht ontvangen? Geef via ‘Mijn zoekproefiel’ aan dat u een Tipbericht wilt ontvangen. Dat is een e-mail waarin u getipt wordt over een woning die op Huren Noord-Veluwe staat en die binnen uw zoekprofiel valt.

Passend toewijzen
De woningen wijzen wij passend toe. Wilt u naar een sociale huurwoning verhuizen? Dan kunt u alleen een woning huren die bij uw inkomen past. U leest meer over passend toewijzen op Huren Noord-Veluwe. Bekijk hier passend toewijzen. 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate