Over deltaWonen

Onze huurders willen prettig en comfortabel wonen. Op een plek waar zij zich thuis voelen. Daar werken we bij deltaWonen dan ook dagelijks met veel plezier aan. Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren wij sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Op dit moment hebben wij ongeveer 15.000 woningen.

Duurzaamheid staat aan de basis
Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een betaalbare woning kan wonen. En dat die woning zo weinig mogelijk energie verbruikt. Duurzaamheid  staat aan de basis van alles wat wij doen. Daarmee bedoelen we, dat we respectvol en verantwoord omgaan met de aarde (planet), met mensen (people) en met geld (profit). Dat doen we onder andere door energiezuinige woningen te bouwen en bestaande woningen energiezuiniger te maken. Daardoor betalen onze klanten minder geld aan energie. Bovendien zijn energiezuinige woningen beter voor het milieu.

Zo werken wij bij deltaWonen
Natuurlijk vinden wij het belangrijk wat wij doen. Maar hóe wij de dingen doen, vinden we minstens zo belangrijk. Daarom werken we bij deltaWonen volgens vier basisprincipes:

Respectvol
We laten iedereen in z’n waarde en luisteren goed naar onze klanten en naar elkaar. We zijn eerlijk over wat we doen en hoe we het doen. We gaan bewust om met beschikbare middelen.

Professioneel
We hebben actuele kennis in ons vak. We komen onze afspraken na en zoeken altijd naar de beste oplossing.

Verbindend
Samenwerken vinden we belangrijk; met elkaar, met samenwerkingspartners, maar vooral ook met onze klanten. We zijn betrokken bij de samenleving en bij onze klanten.  We gaan gesprekken aan op een open, duidelijke en respectvolle manier.  

Verrassend
Wij streven vernieuwing na waarmee we de kwaliteit van onze producten en dienstverlening steeds opnieuw verbeteren. We durven dingen anders te doen en creativiteit te tonen.

Vertalen / Translate